Welkom bij dansschool Vocladance!

Bij Vocladance leer je niet enkel dansen met voeten of benen, maar met je hele lichaam! Wij helpen je vol te houden en te blijven doorgaan... tot je plots voelt dat je begint te zweven: je bent één geworden met de muziek.

Swingen, funky dance of lekker uit-freaken op de beat. Elegant met je partner voortschrijden over de dansvloer... Allemaal verschillende dansstijlen, voor elk wat wils. Maar altijd met dezelfde passie voor dans.

Die unieke spirit vind je bij Vocladance. Dansen bij Vocladance, da's pure passie en fun!

Welkom bij Vocladance !
Uw dansleraars,

Gilbert Vos en Monique Claessens

 

Wat heeft Vocladance jou te bieden?

Dansschool Vocladance is de juiste plaats voor koppel- en solodansen

Als lesgevers zijn wij gediplomeerd en voor 100% gemotiveerd. Met bijna 30 jaar danservaring weten wij precies hoe we iedereen kunnen leren dansen. Het lijkt wel of we met de danskriebels zijn geboren. Ieder lesuur starten wij met evenveel enthousiasme. Wij proberen natuurlijkook de laatste trends op te volgen!

Het dansen zit in ieders benen. Onze sterkte is dat wij het er bij u uit halen en van ieder van u een begenadigd danser maken.

 

Ligging: Waterhof 2 - 3202 Rillaar

Dansschool Vocladance is gemakkelijk en vlot bereikbaar. Parkeren kan je achter de dansschool of langs de Diestsesteenweg. Indien je de rust van de bewoners respecteert kan je ook gebruik maken van de parking van het nieuwe rusthuis