Specials

Formatiedansen
Voor onze nieuwe groep van formatiedansen zijn wij op zoek naar nieuwe koppels met enthousiast danstalent.

Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.


Openingsdans
Je hebt aan elk detail gedacht. Je kleed heeft de perfecte kleur en accenten, de 'suite ' is op en top getraind, iedereen heeft eindelijk de juiste plaats aan tafel, én je muzieklijst is doorgegeven met al je hoogtepunten op je avondfeest. Maar, er is misschien één detail dat je over hoofd hebt gezien.

Ook al heb je je openingsdans gekozen, heb je dan eens nagedacht wat je eigenlijk effectief gaat DOEN tijdens die min of meer drie minuten durende dans. Die enkele minuten kunnen een eeuwigheid lijken voor al je vrienden die naar jullie zitten te staren, als je alleen maar heen en weer balanceert tussen 2 voeten. Dus wat gaat een bruid met-oog-voor- alle-details doen?? Vele koppels steken hun licht op bij een professionele dansleraar om hun te helpen met het heen-en-weer balanceren.

Als professionele dansleraar en choreograaf geef ik je graag één tip: start vroeg genoeg!
Dit is de belangrijkste suggestie die iedere dansleraar zal bevestigen.
"Timing is everything", niet alleen op de dansvloer maar ook op je kalender.


Privé lessen en Personal Coaching
Privé lessen: Je wil snel een bepaalde dans leren of bijschaven? Of je bent niet vrij op de uren van de groepslessen, of je werkt onregelmatig. Miste je misschien een les van je danscursus? Of je wenst op enkele lessen een openingsdans voor je huwelijk onder de knie te krijgen, dan is een privé les een prima oplossing.

Privé lessen geven je de mogelijkheid om je eigen tempo te bepalen en binnen de mate van het mogelijke ook je eigen uren te bepalen. Je kan ook zelf bepalen welke dansen je wil leren.

Personal Coaching: Wil je iets aan je conditie doen? Of wil je dat buikje een beetje strakker en dat weefsel aan je bovenarm iets steviger? Hiervoor hebben wij een speciaal conditie programma uitgewerkt. Wij begeleiden je zowel qua beweging als qua voeding. Wij zoeken samen met jou naar een oplossing om op termijn zelf thuis je conditie op peil te houden en te verbeteren.

Maak tijdig een afspraak.


Teambuilding voor bedrijven
Zoekt u iets speciaals voor uw bedrijf, dan kunnen wij voor u diverse scenario's verzorgen. Initiaties in diverse dansstijlen en demonstraties behoren tot de mogelijkheden. Onze succes formule is allen samen in de keuken en allen samen op de dansvloer.

Voor meer informatie kan je ons steeds vrijblijven contacteren


Sportdagen voor scholen
Wij kunnen initiatielessen geven op sportdagen voor verschillende leeftijdsgroepen. Alles wordt op voorhand besproken in onderling overleg.

Informatie op aanvraag.


Wedstrijddansen
De ultieme uitdaging. Wil jij ook de beste zijn. Dansschool Vocladance biedt je alle kansen. Via het lidmaatschap van WDC (World Dance Council), IDO ( International Dance Organization), BDSF ( Belgische Danssport Federatie) en FDSF ( Federatie Disco Show e Freestyle) kan je in alle disciplines deelnemen aan wedstrijden.

Wij helpen je graag voor te bereiden om deze uitdaging aan te gaan.