Koppeldansen

Algemeen beginners
In de cursus algemeen beginners leer je Engels Wals, Chacha, Rumba, Jive, Quickstep, Tango,Weense Wals, Swing en Salsa. Vanaf het tweede jaar leer je ook de dansstijlen Samba, Slow Foxtrot en Paso Doble.

Zo bouwen we heel rustig aan je kennis van alle dansen. De algemeen beginnerscursus is de ideale formule om te leren dansen. Een zorgvuldig uitgekiemd programma leert je in veertien lessen de basisbeginselen van de meest gebruikte dansen. Het vervolg op deze cursus is de gevorderden cursus. In deze lessen bouw je verder aan de dansen die je reeds geleerd hebt en komen er enkele dansen bij .... Onze dansschool biedt je tevens de mogelijkheid om wekelijks je geleerde passen te komen in oefenen op onze oefenavonden.

Eerste les beginners op dinsdag 9 januari om 21.00 u

Eerste les vervolgcursus beginners op donderdag 11 januari om 19.00 u
en op zaterdag 13 januari om 19.00 u

Eerste les beginners 2de jaar op woensdag 10 januari om 21.00 u

Eerste les gevorderden op donderdag 11 januari om 20.00 u
en zaterdag 13 januari om 20.00 u


Swing en Boogie
De disco swing is swingen zowel op moderne muziek, uit de top 50, als op de 'golden oldies'. De disco swing is de meest populaire en bruikbare swingvorm. De boogie woogie is een nettere vorm van café swing. Dit is voor de heel snelle muziek uit de jaren '50 en '60. de boogie zelf is een zeer pittige swing vorm.

Eerste les beginners op dinsdag 9 januari om 20.00 u

Eerste les vervolgcursus op donderdag 11 januari om 21.00 u